­

In 1985 is de vorige generatie, Thijs en Aafke Vink, begonnen met een winkel in elektrotechnische apparatuur. Audio- en video-apparatuur, witgoed, klein huishoudelijke apparaten en verlichting. Deze winkel, met de naam Vink Elektro, richtte zich met name op verkoop en reparatie van elektrotechnische apparaten. Aafke in de winkel en Thijs overwegend “onderweg”. Als verlengstuk van de winkel werden er ook kleine installatiewerkzaamheden uitgevoerd. In 1990 kwam zoon Gert in dienst bij Thijs en Aafke. Gaandeweg werden de installatiewerkzaamheden uitgebreid en in 1998 startte Gert een zelfstandig bedrijf, Vink E-Techniek, dat zich uitsluitend met het installatiewerk bezig hield. Gert heeft zijn ouders nog enkele jaren geassisteerd bij de winkel totdat deze in 2000 is beëindigd. Sindsdien genieten Thijs en Aafke van hun oude dag. Het installatiebedrijf Vink E-Techniek dat in 1998 startte werkte aanvankelijk met 3 medewerkers maar in 2002 heeft Gert ervoor gekozen om alleen verder te gaan. Moeite om werk uit handen te geven en zelf alles volledig willen beheersen waren de drijfveren voor deze keuze. Sinds 2002 worden de werkzaamheden dus grotendeels eigenhandig door Gert uitgevoerd en wanneer het werk erom vraagt doet hij een beroep op enkele bevriende vakmensen.

Naast het uitvoeren van de installatiewerkzaamheden is Gert verantwoordelijk voor inkoop van de benodigde materialen, opnemen van werkzaamheden en het opstellen van prijsopgaven, facturering van de uitgevoerde werkzaamheden, financiële administratie, belastingaangiften en netwerken. Hij doet dit met veel toewijding, zeer zorgvuldig en met oog voor details.

Kwaliteit en veiligheid voor alles, afspraak is afspraak en altijd open en eerlijk. Op deze wijze hoopt Gert nog lang actief te zijn met Vink E-Techniek.  
  

Voor Vragen? Bel 0182 52 99 02