­

Vink E-techniek voert nagenoeg alle denkbare elektrotechnische installatiewerkzaamheden uit. Dit kan zijn in uw woning, maar ook voor uw bedrijf kunt u bij ons terecht. Wij zijn overwegend actief in sterkstroominstallaties (230/400V) maar ook voor data-en telefoonbekabeling, inbraaksignalering en toegangscontrole kunt u bij ons terecht. Alle elektrotechniek in één hand, dat is wel zo prettig voor u. Wij werken uitsluitend met materiaal dat goedgekeurd is voor de Nederlandse markt. Wij voelen ons zeer verantwoordelijk voor de door ons uitgevoerde werkzaamheden. Het gebruik van deugdelijk materiaal is voor ons dan ook een must. Enkele degelijke merken waar wij graag mee werken zijn, verlichting van Philips en Osram, schakelmateriaal van Jung, Niko en Gira, groepenkasten van Eaton/Holec en ABB/Haf en noodverlichting van Van Lien.

Luxe designverlichting betrekken wij vaak van Maretti en Marcel Wolterinck. Laatstgenoemde is een interieurarchitect waarvoor wij de laatste jaren al diverse projecten hebben gerealiseerd. In een team met andere ondernemers (aannemer, stukadoor en schilder) wordt een totaalpakket aangeboden. Marcel Wolterinck komt samen met de opdrachtgever tot een mooi uitgewerkt interieurplan en ons team is in staat om dit werkelijkheid te laten worden. Doordat ons team van vakmensen goed op elkaar is ingespeeld en zeer flexibel is, zijn we in staat om deze uitdagende projecten naar ieders tevredenheid uit te voeren. (www.wolterinck.com)

Onze diensten:

Elektrotechnische installaties voor uw nieuw te bouwen of te renoveren woning. (verlichting, contactdozen, inbraaksignalering, rookmelders, antenne- en telefoonbekabeling, data-bekabeling, intercominstallatie, elektrisch toegangshek, huisautomatisering (domotica).

Elektrotechnische installaties voor uw nieuwe keuken, badkamer of aanbouw.

Levering en installatie van laadstation voor uw elektrische auto.

Elektrotechnische installaties voor uw bedrijfspand (verlichting, contactdozen, brand- ontruimingsinstallatie, telefoon- en data bekabeling, inbraaksignalering, toegangscontrole, elektrische bediening voor zonwering, noodverlichting, vluchtwegaanduiding)

Wij beschikken niet over een 24/7 storingsdienst maar voor onze vaste klanten zijn wij nagenoeg altijd bereikbaar en wanneer de situatie erom vraagt komen wij snel ter plaatse voor een oplossing.

Wij hebben ervoor gekozen om de markt voor de zonnepanelen niet te betreden. Liever beperken we ons tot datgene waar we goed in zijn namelijk hoge kwaliteit installatiewerk op maat leveren. Het plaatsen van zonnepanelen paste daar niet meer bij.

 

Voor Vragen? Bel 0182 52 99 02