­

Als kind had ik al veel interesse in techniek. Na schooltijd samen met mijn boezemvriend vaak aan het sleutelen aan crossfietsen en hutten, vlotten en duwkarren bouwen. Erg leuke herinneringen aan deze tijd, waarin ik heb geleerd om de technische ideeën uit mijn hoofd met mijn handen daadwerkelijk te realiseren.

Op de middelbare school ontstond mijn interesse voor de elektrotechniek. Onder andere door de natuurkundelessen over elektriciteit maar waarschijnlijk ook doordat mijn vader “in het vak zat” en ik af en toe al “bij mocht springen”.

Na de Havo heb ik Elektrotechniek gestudeerd (Vakrichting Energietechniek) en vervolgens een aantal jaren in de avonduren vakopleidingen gevolgd. (Technicus Sterkstroominstallaties, Technicus Beveiligingsinstallaties en Bedrijfsbeheer Elektrotechniek)

In mijn vrije tijd ben ik onder andere actief bij chr. voetbalvereniging De Jodan Boys. Hier ruim 30 jaar gevoetbald en sinds enkele jaren actief als KNVB scheidsrechter. Verder ben ik als vrijwilliger betrokken bij Stichting Christelijke Hulpverlening ’t Swanenburghshofje. Een stichting waar mensen met maatschappelijke of psychosociale problemen terecht kunnen voor begeleiding. Eventueel kan er tijdelijke huisvesting worden verkregen in één van de tien monumentale hofjeswoningen. Ik houd me bezig met het beheer van de hofjeswoningen.

 

De motivatie voor mijn toegewijde en flexibele werkhouding:

Ik vind het uitdagend om door toepassing van installatiewerk op maat klantwensen in praktijk te brengen, werk graag met mijn handen en word blij van tevreden opdrachtgevers.

Gert Vink

Voor Vragen? Bel 0182 52 99 02